ДЕС МОЙНС, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис ескалира атаките

...
ДЕС МОЙНС, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис ескалира атаките
Коментари Харесай

„Фалшив“: Рон ДеСантис засилва атаките срещу Ники Хейли в Айова

Договор за Европейския съюз МОЙНС, Айова — Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис ескалира офанзивите си против някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, наричайки я „ подправена “ и „ любим на Never Trumpers “ в взаимно изявление за NBC News и Des Moines Register.

„ Просто си мисля, знаете ли, „ Тя е подправена. “ Знаеш ли, тя няма главен набор от убеждения “, сподели ДеСантис и добави: „ Тя идва тук. Тя се пробва да бъде близка, само че просто не схваща Айова. И мисля, че това става все по-очевидно. "

DeSantis уточни случай предходната седмица, в който Хейли назова баскетболистката на Айова Хокийс Кейтлин Кларк с неверното име, като вместо това сподели " Кейтлин Колинс ", а Хейли сподели в Ню Хемпшир тази седмица, че щатът ще " поправя " избора на Айова по-късно този месец.

Губернаторът на Флорида резервира забележителна рецензия и към някогашния президент Доналд Тръмп в изявлението. Той също по този начин приказва за стрелбата в учебно заведение в Айова в четвъртък, сподели, че акцията е в първичните избори през 2024 година за „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР